F Newbie | storymory about me!

Saturday, 10 December 2011

Newbie

Testing..testing...1,2,3..ahaks..blog baru kan mesti kena testing dulu..


hye..all.....
aku baru je ari nie start wat blog...tp,dah lama dah tahu pasal blog nierh..tp,ntah kenapa ari nie baru jerh terbuka hati sal nak wat blog nierh..mgkin makin lama aku rasa macm best jerh kalau ada blog nie..sblum nie,,apa2 masalah jz tulis dlm diari kalau tak pun pendam jerh masalah sorang diri,,x ke nyiksa tuh korang(ada ke prkataan nyiksa) ah..apa2 je lah..maaf ye my cikgu bm..


Firstly,aku nak kenalkan diri aku dlu k,,biar lah x de orang nak tahu pun..aku nak bagitau jgk..first nd all ada ke cm tuh,,ntah lah..ok.nama aku nak nama panjang ke nama pendek ekh?eylah bg dua2 je lah..nama pnjeng..jeng..jeng.jeeenggg..nama aku NOR FADILAH BINTI JASNI  apasal la higtlight nama tuh..perasan glamour lah tuh..hehehe..x perh lah kan2..nama mcm klasik jerhkan,,tp nama bapa eylah tuh nmpak mcm moden jerh kan..apasal asyik kan jerh,,bwekkk..apa yang ak mengarut ak pun tarak tau la..



ok..Nama pendek atau orang pangil call name nick name lah..ape lah..eylah..ecceh..tp,ada jgk yang pangil aku nie 'cik lah' alah mcm cik epal apasal kaitkan nama akak kita yang comel tuh,,budget dia kenal kau ke...eleh perasan la kau nie eylah..wekkkkk...ak pun x tau masa ak scolah rendah dulu ramai gak la yang pangiil nama nie..ak pun x tau knape..mayb ak nie kecik kut..potong ke jd cik je lah...skung..x de ,makne nye kecik nye..badan dahh mcm tong dram dah..nd,mak ayah nd adik beradik ak pangil ak kak long sebab alah..x pyh  sebab2 lah kau org pun tau lah kan,,knape kan2..



hmm..ak nie asal kelantan..ak bangga jadi anok  kelate..knape bangga nanty ak buat dlm entry lain k..pnjg sbnrnye nak cyte kat cnie,,nnty korang pun bosan kan..nnty ada plak mulut jahat,,ntah aper2 ntah bdak nie..boring siot...hehehe..o.k ak berumur 19 tahun,,actually bln 12 nie baru msk 19..org lain dah nak msk 20 ak bru msk 19tahun..kerana ak lahir pd 31/12/1992 hah..hjng tahun gila...hehehe..x pe lah..skung2 nye ak lmbt tua..ak blajr plak kat poly jerh,,ak banga dpt masuk polteknik..x perh lah..poli pun dah hebat apa skurng nie kan...x pe lah x dpt msk U pun,,nnty nak buat degree nnty ak blajr sungguh2 dpt masuk U jgk kan..bersyukur dgn apa yang ada k..



apa lagi ekh...ak nak cyte..erm,hah,,ak ada 2 orang adk..semua nyea boy..ak je gurlz..hehehe..syok aper!! hah, penat gak lah ada 2 orng adk laki nieh...mcm2 prangai..tp,yang bongsu tuh(aikk bongsu ke) bongsu dah kut...hehheeh.yg bongsu tuh mmg hyper active giler..umur 4 tahun,,nnty lain kali ak cerita plak psl adk2 ak nie..k,ak jgk ada sorang pk we yang nsem,,hheehe..ak syng sngt2 kat dia,,nnty ak buat jgk entry pasal dia k..i love him so much..



k.lah dah pnjg berjela dah tuh,,,nnty boring plak korang nk bcakan..ak hrp..korang blh bntu ak dlm berblogging k..nd hrap gak ramai lah yg ske bc blog ak..nothing special about me jz moshi2..mmmuuaahhh..k.lah salam sayang dari ak..daaaaa..

2 comments:

nasha sanza said...

hai,saam kenal adik..

eylah arfa said...

w'slm sis..salam perkenalan jgk buat akak..thankz akak