F Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers | storymory about me!

Saturday, 17 December 2011

Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers

salam.u ollss...


hello2...hah dah kul 3 lbh dah..tp,mata masih x mengantuk lagi...dalam aku duk mekapkan blog 
aku td,,tiba2..wow2..ada akak yang cun melecun nd meletupss serta baek hati kerana sudi tolong newbie mcm aku nie..hehe..dia telah bermurah hati nd bermurah tangan dia untuk tags aku dalam satu contest nie..blh la usha blog dia nie..nice taw  nashasanza nice akak yg cute..


ok..back to the title..
owner blog hanya dari mata telah buat satu giveaway untuk hargai flowers dia yg cute miut..hehehe bagus betol la akak innanie dah la hadiah yang dia bagi cun melecun nd seksi itu smpai blh leleh la air liur tngop hahaha..kalau ada saper2 nak join blh cpt2 terjah ke blog dia blog hanya dari mata 




NiE LaH HaDiah yAnG SeKSi ItU...i like...


  wow meletup2 nyea
                                            




nie lagi lah..jom lah join..x teringin keh?(hadiah yg ditambah mmg seksi-meksi gt2)


hah lepas tuh tag 2 orang blogger lain yang hot,sexy dan baik serta 'paksa dia join G.A ni..

nak tags saper ekh: erm..

tagged:
kuchiki rukia

yang di tags jommm lah join..x rugi pun

2 comments:

nasha sanza said...

good luck dik..apa kata join bloglist lagi..macam nie boleh tambah follower kat sini:http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-join-bloglist-atiey-20112012.html..nanti ramai follower..tukar2 link2..jangan putus asa..

eylah arfa said...

thankz sngat2 akak...sudi tolng newbie mcm eylah..thankz akak