F result oh result... | storymory about me!

Thursday, 15 December 2011

result oh result...

salam...all.,,


hehhe..apa punya tajuk la kan2...sbnrnya..pd ari isnin 12/11/11 semua plajr politeknik..dapat result kan..amacam result korang mesti meletup2..kan??well apa sahaja yang kita dapt kita harus bersyukur k..yang mana dapat result kurang memuaskan...go on dear...teruskan berusaha jgn patah semangat..jadikan ia satu pembakar semangat untuk kita terus berjuang..demi agama dan bangsa,,,cewah...jgn down jerh.no.no.no..xmau2 alah banyak lagikan masa korang untuk terus brjuang..ny x result kurang memuaskan jerh  terus down nd x nak blajar dah..kdg2 ak pun sma aja,,heheehe..tp,kejap jerh..lpas kwn2 nd family kta bg smangt mesti ok kan..



emm,ni tidak kalau ada je kawan2 or saper2 yg markah kurang mmuaskan tuh..kita bukan bg semangat malah mengata,mencemuh diorang kata x pandai lah apa lah..kesian tau.."gagal sekali bukan makna gagal selamanya" kan..mcm lah kita pun x pernah gagal kan..msti pernahkan..x de manusia perfect kat dunia nie..profesor yg hebat2 pun pernah gagal sblum jadi profesor btol x??so,kpd sesiapa yg mana dkat skeliling kauorang ada yang gagal jgn mencemuh,jgn mencaci ok..ini hari dia mana tahu suatu hari nnty hari korang plak..kta x tahu kan..jadi ingat2 lah sesama manusia k..kita hnya mmpu berusaha tp,tuhan yg mnentukan sgala nya..



Btw,ak bersyukur sangat akhir nya penat lelah ak berjuang untk sem nie..x sia2..dah 2 sem dah ak nnty ak dpt 'dekan'...btol ke eja dekan cm tuh,,ntah la..wlaupun jauh lagi nak dpt 4.0 tp,x perh ak bersyukur sngt2..skurang nya dpt 3.5 above lah kan..ak x nak lah bgtau yg tepat..coz nnty jdy riak plak kan...ok,lah smpai d cni sahajalah tgn ak ini bergerak menaip entry ini sbagai perkongsian..



sekali lagi ak menyeru,,,plz help me...ak dah buat blogwalking dah..ak dah jadi followe banyak blog dah,,plz..help me jdy follower ak balik..ak tahu kan korang baik hati nd korang pun  mcm ak jgk kan dulu,..masih terkapai2 nd merangkak rangkak dlm dunia blog nie kan...plz help me...





2 comments:

Kuchiki Rukia said...

salam.....hehehe....nice blog....
jangan putus asa ye.....
go chaiyok....wat entri bebanyak...penuh ringkas tp padat kata abg benashaari....

eylah arfa said...

w'salm..hye..dear..salam perkenalan..thankz..ekh..coz sudi jgk follow my blog yg x seberapa nie..u also hv a nice blog...i like it..sy hrap sngat awk blh tolng sy dlm dunia blogging nie..as a newbie i really2 need support from u all...thankz..ekh..dear...