F Menghitung hari.. | storymory about me!

Saturday, 17 December 2011

Menghitung hari..

salam semua...


wah,,sejuk nya..pg nie..dah pagi kan kul 1.40a.m...apalah korang nie..sejuk coz kat negeri kelantan time nie,,,hujan tau...tp,x tau lah knapa mata ak sejak 2 menjak nieh(ada ke) lantak ak lah nak type ape pun..ok,sejak 2 menjak,3menjak nie..mata ak susah nak tido tau..x tau lah knapa..arapp lpas nie..blh tido awl lah..mcm2 mana pun ak kena tido awl coz ak kan tengah mghtung hari..heeheehee..tmbh2 ak nak drive pg2 lg..fuh..kna tdo awl lah kan..



ok,,kmbali pada  asl(tajuk la) ewah,,tajuk x blh blah langsung kan..mghitung hari?what..kau dah nak kahwen keh?umur baru stahun jagung...masak pun xpndai,,,hahhahha,,mgaku pun..waduh..kalau mghintung hari,,nak kahwen jerh ke?no way lah...ah,dah tuh.. ko nak brtunang ke?ahaks..x lah..xbrkait langsung dgn yang hdup ataupun mati..atau pun brkahwen,brtunang beranak pinak@ seangkatan dgn nye...bkn..bkn,,bkn..



emm,,yg sbnrarnya..aku dah nak mula praktikal dah atau nma famous dia latihan industri(L.I ) hah dup..dap dup dap jntung  mcm org nak masuk ping plop kan..heheehe..dah mlebih dah prasaan kau nie eylah..x perh kan..aku start praktikal pd 19dis2011-18mei2011..fuh lama tuh..aku tkt der mcm mana ari mula2 nak mejejakkan kaki ke firma@pun syarikat yg ak apply  tuh,,dah la aku buat kat ct2 sorang2 kawan2 aku yg lain masing2 buat dkat ngan umah masing2..so,aku buat kat ct2 sorang2 lah..sedih woi..

2 comments:

nasha sanza said...

Hai dik..akak nak ajak join sini..kena rajin join banyak2 contest boleh tamabh follwer tau!http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/blog-hanya-dari-mata-mini-give-away-tq.html
thank you..

eylah arfa said...

thankz,,akak..coz sudi tolong eylah ekh...hehheehe..akak cool sngat,,eylah suka..thankz 4ur help...o.k eylah akan join...