F SeGmEN : blogwalking bersama ayuinsyirah | storymory about me!

Saturday, 17 December 2011

SeGmEN : blogwalking bersama ayuinsyirah



salam untuk semua..

wah ada segmen terbaru tau..ini untuk rapatkan silaturahim sesama blogger2 lain..jom lah join..bg blog2 bru mcm ak pun elok untuk up kan lagi follower kita..hah apa tunggu lagi...jom3..terjah ke blog ayuinsyirah 




KaTa-KatA aLuAn:

hah..duk tngok apa lagi tuh..jom..jom2..jom sertai segmen nie..meh lah, kalau nak join masuk ke blog ayuinsyirah ikuti step yg dia bg,,mudah ringkas dan padat...hehe..marilah kita sama2 meningkatkan ukhwah sesama blogger2 kat malaysia nie kan2..lastly.kalau sudi tinggalkan link kauorang jgk ekh.supaya senang nak jejak kasih balik..ok,joooommm blogwalking jommm jgn malu2..hehe bye guys!!!mmumuaahhh

3 comments:

nasha sanza said...

hai arfah..sihat tak?ok,akak leh tolong...tapi kena sabar and perlahan.lahan...nak banyak follower bukan senang..

eylah arfa said...

owh,,sowie akak..bru reply ur comment coz eylah bru on9...thankz..sngt2 akak coz sudi tolong newbie mcm eylah..thankz,,sis..sngt2 mghargai

nur syafiqah said...

hey
kite dtg dr segmen yg same :)
jemput minum kopi kt tmpt kite

http://momiemonsta.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html